De complete oplossing!

Markten - Retail

EasyCount geeft advies over het optimaliseren van de performance in de winkels. EasyCount maakt gebruik van continue passantenmonitoring en diverse conversiemeters. Dit wordt ook performance management genoemd. Welke stappen zijn noodzakelijk om een maximaal rendement van de winkels te behalen? De ideale bezetting van uw winkels? In samenwerking met de klant wordt een plan van aanpak opgesteld met als doel: rendementsverhoging door optimaal objectbeheer.

 

Welke informatie heeft EasyCount u te bieden?

  • Continu informatie over de bezoekers.
  • Rapportages: inzichtelijke vertaling van de data en indien gewenst op maat ontworpen.
  • Koppeling kassa: diverse conversies worden automatisch berekend.
  • Koppeling urenregistratie: kostenbesparing door het efficiënt inroosteren van personeel.
  • Meten van het effect en het succes van marketing en reclamecampagnes op basis van de teldata.
  • Onderbouwing voor de beste openingstijden, pauzetijden en promotie.
  • Performance management: geeft inzicht in realistische targets.
  • Vertaling en effect weersomstandigheden op de aantallen bezoekers.
  • Rapportage generator: rapportage van alle beschikbare data online en/of periodiek per mail.


Installatie voorbeeld >>

Retail installatie voorbeeld Vergroten
Installatie in een winkel, klik in de cirkel om te vergroten.


Lees verder >>

De Retail is zeer conjunctuur gevoelig. De opkomst van internetwinkels en het profiel van de nieuwe shoppende klant maken het niet eenvoudiger. Hoe behoud ik mijn huidige klanten en hoe krijg ik nieuwe klanten in mijn winkel? Hoe kan ik kosten besparen, maar toch mijn verkoop verbeteren? Informatie van de klanten is essentieel. De retail is bezig met een inhaalslag op het gebied van innovaties. Het was heel lang niet noodzakelijk om te innoveren. De zaken gingen toch goed?

Nu komen er steeds meer innovaties op de markt. Hoe gaan we daar mee om? Gaan we mee met deze innovaties of gaan we door met de huidige strategie? Veel bedrijven hebben niet de kennis in huis om optimaal gebruik te maken van deze innovaties. EasyCount maakt gebruik van bewezen technologie evenals het implementeren van nuttige innovaties.

Met gebruik van EasyCount producten en onze partners kunnen wij klanten optimaal bedienen. Om deze reden is er intensieve samenwerking met leveranciers op het gebied van kassa- en urenregistratie software. Daardoor signaleren en monitoren wij niet alleen, maar komen ook met oplossingen als dat nodig mocht zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van conversieberekening, het aansturen van personeelsplanning op basis van bezoekersaantallen, (bezettingsraad) en productiviteit.