De complete oplossing!

07-10-2013

Sturen op bezoekerscijfers

Voor de registratie van bezoekersaantallen maakt Only for Men sinds 2012 in al haar winkels gebruik van een telsysteem van EasyCount. “Het systeem van EasyCount is een welkome aanvulling op de software waarmee we al werkten”, aldus Arthur Feenstra, eigenaar en directeur van Only for Men. “Zeker in deze economische malaise is het goed dat we bezoekerscijfers kunnen betrekken in onze analyses.”


Het systeem van EasyCount is gekoppeld aan de Openstore kassasoftware van ACA en de software van ManusPlus voor tijdregistratie, urenverantwoording en roosterplanning. Door de gecombineerde inzet van deze software verkrijgt Only for Men op eenvoudige wijze diverse nuttige kengetallen. Denk aan het aantal bezoekers dat een aankoop verricht en de gemiddelde bezoekduur, productiviteit en drukteverdeling per periode. “Met de inzichten die ons bezoekersregistratiesysteem oplevert kunnen we ons personeel en onze marketingacties doelgerichter inplannen”, aldus Feenstra. De online analysesoftware die EasyCount levert in combinatie met haar telsystemen stellen zowel de winkels als het management in staat om in één overzicht verschillende gewenste kengetallen op te vragen, zodat ze direct kunnen bijsturen waar nodig.


Only For Men biedt een uitgebreide collectie business, casuals, jeans en schoenen voor mannen. Het bedrijf telt tien vestigingen en voert zeven private brands met elk een eigen gezicht en doelgroep.